קרקרים פליאו

 לפני שמתחילים, כמה נקודות: 

  • ניתן לעשות אותם עם טעם נייטרלי בעזרת השמטת עשבי התיבול.
  • ניתן להחליף תיבול למה שאוהבים.
  • ניתן להוסיף 1/2 כוס גרעינים אהובים
  • להקפיד לעבוד עם זה בטמפרטורה קרה לנוחות.

יאללה, למתכון: 1 וחצי כוסות אגוזי מלך שבורים 1 וחצי כוסות קמח שקדים 1/2 כוס שמן קוקוס 2 ביצים L 2 כפיות אורגנו 1 כפית טימין 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל גרוס אופו הכנה: במעבד מזון טוחנים היטב את האגוזים עם השמן. מוסיפים את התבלינים והביצים וממשיכים עם פולסים עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים לנייר אפיה ומשטחים מעט. מניחים במקרר שעתיים. מרדדים בין 2 ניירות אפיה לעובי קרקר בעזרת מערוך. מחממים תנור ל160 מעלות. חותכים את הבצק בתבנית (לא אפוי) למלבנים/ מרובעים כרצונכם. אופים 15 דקות. אם לא השחים מספיק, לתת לזה עוד 5 דקות. להוציא מהתנור ורק אחרי שהתקרר – לחלץ מהתבנית ולאכסן בכלי אטום.