איך הגעתי למטבח בטח תשאלו... מגיל צעיר הבנתי שזה הייעוד שלי.
כששאלו אותי "מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה"? תמיד עניתי "טבחית או מורה".
כבר בכיתה י"ב נרשמתי ללימודי ערב ב"מכללת השף".
במקביל התחלתי לעבוד כטבחית במסעדות כגון: קפה קפה, מלון ממילא ירושלים, פולה בבקעה, אגס ותפוח...
במהלך השנים נחשפתי למגוון רב של שיטות בישול, חומרי גלם, ואנשים מרתקים שלימדו אותי המון.
עם עבודתי הבנתי שלא כולם יודעים את מה שלמדתי ולכן הקמתי את "פלח- סדנאות בישול ואפיה".
בד בבד עם עבודתי במסעדות ואח"כ במטבחים מוסדיים התחלתי ללמד נשים
להעשיר את המטבח שלהן הן בסדנאות פרטיות והן ב"קמפוס הקולינרי" ו"מכללת השף" בירושלים.
כיום ממשיכה להעביר סדנאות חווייתיות לא.נשים ולהדריך בני נוער בבתי ספר/תיכונים ובמגזר הפרטי.
לפרטים והזמנות שלחו לי הודעה