פילו ממולא בבשר:1 חבילת עלי פילו.700 גרם בשר בקר טחון2 בצלים לבנים1/2 כוס שמן קנולה.צרור פטרוזיליה.תבלינים: 2 כפיות מלח שטוחות1/2 כפית פלפל שחור1 כף פפריקה מתוקה1 כפית שטוחה כמון (אפשר להחליף בטוסקנה)אופן הכנה:קוצצים את הבצלים ומטגנים ברבע כוס שמן היטב עד להשחמה.מוסיפים את הבשר והתבלינים ומפוררים תוך כדי הכנה במחבת.מוסיפים את התבלינים תוך כדי עירבוב.קוצצים את הפטרוזיליה ומוסיפים לבשר.זמן טיגון הבשר כ10 דקות (סה"כ)מצננים מעט לטמפרטורת החדר.פותחים את עלי הפילו ומפרידים 2 דפים בכל פעם.מורחים מעט בשמן את הפילו מהשמן שנשאר עם מברשת ביצה.חותכים ל9 ריבועים את הבצק ושמים בשליש הראשון של הריבוי כפית מלית.מקפלים את הקצוות על הבשר ומגלגלים לסיגרים קטנים.מניחים בתבנית אפיה.מחממים תנור ל180 מעלות ואופים 7-10 דקות.בתיאבון!