סדנת בשרים ובירות:
עראייס טורטיה.
גלילות אנטריקוט ממולאים ירק.
פרגיות בסגנון KFC.
קציצות בנטאש.
תבשיל צלעות וירקות שורש.
הכנת חומוס בשר
אפיית פיתות
בירות ישראליות/ יין (מה שתעדיפו).
משך הסדנא כשלוש+ שעות
סדנא איטלקית:
הסדנא הפעילה כוללת:
הכנת פסטה עבודת יד.
טכניקות צביעת בצק.
הכנת רביולי במילוי גבינות ברוטב כפרי על בסיס שמן זית וירקות.
הכנת פטוצ'יני ברוטב סלסה רוזה.
הכנת טורטליני במילוי בטטה ברוטב שמנת.
הכנת "סוכריות" במילוי פירות יער ברוטב שוקולד לבן.
סדנת סושי:
הכנת האורז (עם תיבול סודי).
שיטות חיתוך לירקות.
שיטת חיתוך ופילוט דגים לסושי וסשימי.
שיטות גלגול סושי:
מאקי
פוטו מאקי
אינסייד אאוט
קונוס
סנדוויץ
ניגירי